Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk!

Arcfestés közületeknek rendezvényekre ingyen is! gyurkyzsuzsanna@citromail.hu 30/685-6964 Esküvőkre,rendezvényekre szakszerű gyermekfelügyelet!

Arcfestés közületeknek rendezvényekre akár ingyen is!*  

 Hol is kezdjem, ki hogy ismer Zsuzsi, Zsuzsa , Virág a bohóc, a kézműves néni .....igen ez mind én vagyok :)

Szabó Lórántné Zsuzsa vagyok 3 gyermekes édesanya.

 

Boldog lehet az az ember aki hobbiként végezheti a munkáját, szívesen és lelkesedéssel, hát ez vagyok én. Minden érdekel, amihez kell egy kis kreativítás, többek között így kezdtem el arcokat festeni, csillámozni ,lufit hajtogatni is. Szeretem barátaimat egyedi, személyre szóló, saját magam által készített ajándékokkal meglepni (ez persze nem azt jelenti hogy elkerülöm a bevásárlóközpontokatNyelvöltés )Így készült ez az oldal is!

 

Azért is kapta ezt a címet- arcfestés mindenkinek - , mivel úgy gondolom aki már kipróbálta az visszatér hozzám, aki még eddig nem, az is kedvet kaphat, hiszen ez nem egy életre szól , mint egy tetoválás mégis hangulatos és egyedi.

 

Az arcfestést ma már nem kell bemutatni, hiszen sokan és sokféleképpen művelik. Én kézzel ecsettel szivaccsal egyedi munkákat készítek, így nincs 2 egyforma arc vagy minta, beleviszem a festett személy egyéniségét. Így hirtelen megelevenednek az állatkert lakói  a vadállatok, a kislányok által kedvelt  pillangók és az éppen aktuális mesehősök , mint a nagy sláger a pókember és  batman.

 

Az arcfestés minden korosztályt szórakoztat boldoggá tesz, ezzel emelve egy-egy rendezvény színvonalát is. Csak  bőrbarát, antiallergén festékkel dolgozom, sőt ez mára teljesen letisztult már csak a TyToo festékeivel és csillámaival dolgozunk. ami tartós ugrálóvárazás esetén is , de eltávolítható könnyedén szappanos vízzel vagy törlőkendővel egyaránt

 

Felnőtt-arcfestésnél, buli-tetoválásoknál ezek kiegészülnek alkoholos alapú, bőrbarát fekete, és fehér testfestékkel. Igény esetén UV fényben világító festéket is alkalmazok.

 

Amennyiben sikerült elnyerni tetszését, és szívesen látna az ön által szervezett rendezvényen (Szívesen elmegyek a világvégére is , de  kérem számoljon a 80Ft/km utiköltséggel)

 

Kérem hogy hívjon az alábbi telefonszámon:

 

06-30/685-6964

 

  kérjen személyre szabott árajánlatot, keressen az alábbi email címen:

 

gyurkyzsuzsanna@citromail.hu 

 nyarbucsuztato_429.jpg

Arcfestés közületeknek rendezvényekre akár ingyen is!* *nagyobb létszám ,félnapos egész napos rendezvényeken a rendezőnek nem kerül semmibe csak a helyet biztosítják, de persze sajnos a festék sincs ingyen és én sem a fényből élek, így sajnos a kifestett gyerekeknek ill. szüleiknek kerül pénzébe, de higgyétek el ez abszolút nem zavarja őket :-D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

apró 

 

Esküvőfotózás

 

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

 

Figyelo.NET Toplista
Figyelo.NET Toplista

 

MEGAPORT

 

 

Reklám-Csere Kereső

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 39
Heti: 102
Havi: 853
Össz.: 421 044
Oldal: KI VAGYOK ÉN?
Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk! - © 2008 - 2018 - arcfestesmindenkinek.hupont.hu