Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk!

Arcfestés közületeknek rendezvényekre ingyen is! gyurkyzsuzsanna@citromail.hu 30/685-6964 Esküvőkre,rendezvényekre szakszerű gyermekfelügyelet!

Arcfestés mindenkinek!

 

Arcfestés , játszóház közületeknek rendezvényekre akár ingyen is!*  

A kiemelt szövegekre kattintva elérhető minden kolléga saját honlapja , ahol részletesebb tájékoztatót talál szolgáltatásaikról. Én személy szerint állok rendelkezésükre, ha arcfestést, csillámfestést, hennát vagy játszóházat , tematikus mesevilágot, kézművesfoglalkozást szeretne rendelni, referenciákat a kapcsolat menüpontban,  képeket a szolgáltatásaimról az 4. menütől jelenleg a 16. menüpontig talál amit a rendezvények számának növekedésével egyenes arányban bővítek az új képekkel.:-D

Azarcfestést ma már nem kell bemutatni, hiszen sokan és sokféleképpen művelik. Én kézzel ecsettel szivaccsal egyedi munkákat készítek, így nincs 2 egyforma arc vagy minta, beleviszem a festett személy egyéniségét. Így hirtelen megelevenednek az állatkert lakói  a vadállatok, a kislányok által kedvelt  pillangók, virágok és az éppen aktuális mesehősök , mint a nagy sláger a pókember és  batman.

Az arcfestés minden korosztályt szórakoztat boldoggá tesz, ezzel emelve egy-egy rendezvény színvonalát is. Csak  bőrbarát, antiallergén festékkel dolgozom, ami lehet tartósabb akár 2-3 hét is (csillám tetoválások) , de eltávolítható szappanos vízzel törlőkendővel a csillám pedig krémmel.

Tematikus foglalkozások mesevilág, télapó, húsvét, farsang halloween és UV party....

 Megrendelő által kiválasztott jelmezbe öltözött animátor (hercegnő, manó,ördög,kalóz, boszi,bohóc,halloween szörny ) látogat el a gyerekzsúrra ill. céges partyra. 30 perces program a szülinapi zsúron résztvevő gyerekeknek. Az ünnepelt felköszöntése, közös játékok, tortázás, ajándékozás lebonyolítása, de van lehetőség egész napos  programokra is.

Játszóház, melyben vidám vetélkedők , kézműveskedés ( ezen belül Öko kézművesfoglalkozások,  gyöngyfűzés ,Bőrművesség, origami, papirvirágok,bábok készítése,zsenilia- fonaltechnika, üdvözlőlapok,ceruzatartó...stb) igény szerinti összetételben.

Továbbá ajánlanám a bohóc kollégát Pepebohócot aki színvonalas zenés interaktív műsorával elvarázsolja a kis- és nagy közönséget, meselufit osztogat.

GYERMEKBARÁT ESKÜVŐ

Egy pár életében az egyik legszebb dolog az esküvő, ezért fontos, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen nektek és a vendégeitek számára is.

Megálmodtad a tökéletes esküvőd, de nem tudod hogyan valósítsd meg?

A legtöbb vendég , ha gyermekekel érkezik nem érezheti felhőtlenül felszabadultan az esküvői hangulatot,erre kínálunk mi megoldást.

Az esküvőn külön kis helységben az esküvőn résztvevő gyermekekkel képzett animátorunk játszik, foglalkoztatja őket, ill. biztosítja a nyugodt pihenésüket  míg a szülők önfeledten mulathatnak így biztosíthatjuk , hogy esküvőnkre mindenki szeretettel emlékezzen ill.a gyermekek is kellemesen tölthessék a felnőttek számára oly fontos eseményt.Célunk, hogy az Ifjú Pár és vendégei számára - mind a felnőttek, mind pedig a gyerekek részére - olyan programokat biztosítsunk és olyan környezetet teremtsünk, amely kényelmes és nyugodt szórakozást biztosít.

 

 

És ajánlanám továbbá kedves kollégánkat aki  Székesfehérvár és környékén teljesít szolgálatot. Az egyszemélyes felnőtt és gyermek szórakoztatót ,aki ha kell bűvészkedik a gyermekeknek lufit hajtogat  utána pedig rock and roll partyval vagy operett műsorral szórakoztatja a felnőtt közönséget  ő Alex a Mágus ! Bombázd őt is bátran ajánlatkéréseddel!

 

Jó szórakozást!

Remélem személyesen is találkozunk!

Amennyiben sikerült elnyerni tetszését, és szívesen látna az ön által szervezett rendezvényen 

Kérem hogy hívjon az alábbi telefonszámon:
06-30/685-6964

 vagy kérjen árajánlatot, keressen az alábbi email címen:

gyurkyzsuzsanna@citromail.hu 

Arcfestés közületeknek rendezvényekre akár ingyen is!* *nagyobb létszám ,félnapos egész napos rendezvényeken a rendezőnek nem kerül semmibe csak a helyet biztosítják, de persze sajnos a festék sincs ingyen és én sem a fényből élek, így sajnos a kifestett gyerekeknek ill. szüleiknek kerül pénzébe, de higgyétek el ez abszolút nem zavarja őket :-D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 39
Heti: 104
Havi: 855
Össz.: 421 046
Oldal: REPERTOÁRUNKBÓL
Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk! - © 2008 - 2018 - arcfestesmindenkinek.hupont.hu