Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk!

Arcfestés közületeknek rendezvényekre ingyen is! gyurkyzsuzsanna@citromail.hu 30/685-6964 Esküvőkre,rendezvényekre szakszerű gyermekfelügyelet!

Jelmezötletek innen-onnan:                                                                                                                                                                                               Cica
A cica jelmezhez adjunk a gyerekre fekete tornadreszt, vagy pólót, fekete harisnyát, vagy biciklis nadrágot: Lábára fekete tornapapucsot, kezére fekete ötujjas kesztyűt húzunk, ezekre alufóliával bevont hosszúkás karton-háromszögeket ragasztunk, karmoknak. Az arcát sminkelhetjük cicásra, vagy éppen készíthetünk neki álarcot is, ahogy az a képen látszik.

A füleket egy hajráfra applikáljuk, kartonból készíthetjük őket. A cica farka egy alaposan kitömött fekete nejlonharisnya, amit a nadrág fenekéhez öltünk.
ezuszelv21.gif
Tündérke
A tündérke jelmezéhez egy fehér pólót „áldozunk”. Maradékos boltban függönymaradékot vásárolunk, azt csíkokra vágjuk, beráncoljuk és azt öltögetjük a pólóhoz. Ugyanígy egy szoknyácskához is. A tündér szárnyát – például a képen látható módon – drótra feszített nejlonharisnyából készítjük el, és a gyerek hátára erősítjük. Díszíthetjük flitterrel, vagy akár ezüst-csillám körömlakkal is. A körömlakkból juthat a függönydarabkákra is, akár a gyerek maga is díszítheti vele a jelmezét!

A tündér koronája nem fontos, hogy papír-alufólia változat legyen, akár egy drótból hajlított diadém is lehet, amit ezüstpapírral és gyöngyszemekkel teszünk különlegessé. A mama ékszerei közül pedig minden gyöngyös, ezüstös illik ehhez a kompozícióhoz. A varázspálca alufóliával bevont hurkapálca, végén alufólia csillaggal.                                                                 
Harry Potter

ezuszelv21.gifFrizura: zselével alakítsuk kócos borzasra a lurkó frizuráját.
Sebhely: a villám alakú sebet szemceruzával rajzoljuk a homlok közepére.
Szemüveg: a vastag keretes szemüveget piros orrú farsangi maszkból alakítottuk át. A piros orrot lepattintottuk, a vastag szemöldököt pedig ollóval vágtuk le.

Ing: fehér ünnepi inget adjunk fel.
Nyakkendő: a Griffendale-ház színeinek megfelelően sárga nyakkendőt bordó szalaggal csíkoztunk be.
Talár: fekete vászonanyagból vágjunk félkört az ábrának megfelelően, majd a nyakrésznek is kanyarítsunk ki egy ívet. A széleket pánttal dolgozzuk el. A nyaknál varrjunk két 15 cm-es szalagot, amivel megköthetjük a talárt. A talár jobb oldali részére varrjunk címeres emblémát (kézimunkaboltokban beszerezhető).

Nadrág: lehet a mindennapi viselet is, de még jobb, ha fekete vagy sötétkék ünneplőnadrágot használunk a mágusjelmezhez. A fekete nadrág így passzolni fog a talárhoz, a vastag keretes szemüveghez és az ünneplőcipőhöz is, amelyek szintén sötét színben pompáznak.

Varázspálca: bűvész- vagy játékboltban vásárolhatjuk meg, de akár barkácsboltban is beszerezhetünk fapálcát, vagy egy ügyes apuka segítségével egy fakanalat is lefűrészelhetünk. Ezután fessük be feketére.

 angyalka és kisördög

Glitter Photos

Glitter Photos

Glitter Photos

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 65
Heti: 180
Havi: 201
Össz.: 447 255
Oldal: Farsangi jelmezek
Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk! - © 2008 - 2019 - arcfestesmindenkinek.hupont.hu