Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk!

Arcfestés közületeknek rendezvényekre ingyen is! gyurkyzsuzsanna@citromail.hu 30/685-6964 Esküvőkre,rendezvényekre szakszerű gyermekfelügyelet!

wlvnfqvkvb.jpg9009mosolygos-fotosvirag_w100_h100.jpg                                                                                        Hozzávalók:

- színes rajzlap (rajzlap vastagságú színes papír)
- rólad készült fotó
- zöld színű zsenília szál
- mintás (csomagoló) papír
- olló
- papírragasztó
- ragasztószalag

Vágd körbe, kör alakúra a rólad készült fényképet - ez lesz a közepe a virágodnak.
Rajzolj a színes papírra egy egyszerű virágformát. Vágd ki, és tedd a csomagolópapírra és rajzold körbe. Ebből készül majd a virágod szép szegélye. Most rajzolj a csomagolópapíron lévő virágformád belsejébe egy kisebb virágot. Vágd körbe a nagy virágot, majd a belsejébe lévő kisebb virágformát is.
A szegély hátulját ragasztózd be és illeszd pontosan a színes papír virágodra. A közepére ragaszd fel a fényképedet.
A virág hátoldalára ragasztószalaggal rögzítsd a zsenilia szálat.


Ha több, rólad készült fényképet is fel tudsz használni a virágokhoz, akkor készíthetsz több, színes virágot, ha sok testvéred van, akkor elég mindegyikőtöknek egy-egy virágot készítenie a szép kis csokorhoz.

Tipp:

- Érdemes apró mintás csomagolópapírt használni, hogy érvényesüljön a minta a vékony szegélyen is.
- Ha nem szeretnél a csomagolópapírral bíbelődni, akkor festhetsz a virágnak szegélyt festékkel, színes ceruzával, glitteres, csillogó-villogó tintájú tollakkal is.
- Ha a virágod hátoldalát is ki szeretnéd díszíteni, akkor a úgy kezdj hozzá a virágnak, hogy félbehajtod a színes papírt és így duplán vágod körbe a rá felrajzolt virágot. Így lesz hátoldala a virágodnak, amit bátran díszíthetsz. Szárnak, a zsenilia szálat a két oldal közé ragaszthatod.

line019.gifCreate your own banner at mybannermaker.com!


o0428_8.jpg
1) Egy alaposan kitisztított krémes tégely tetejére barna kartonból megfelelő nagyságú kört ragasztunk.

2) 12 db. 3 cm-es átmérőjű, színes kört vágunk ki bármilyen színű papírból. Ezek lesznek a szirmok.

3) Az előbb kivágott szirmokból 6 db-ot felragasztunk a doboz tetejére az ábra szerint. A maradék 6 szirmot középvonalon félbe hajtjuk.

4) A félbe hajtott szirmokat hajtásvonaluk mentén felragasztjuk a dobozon lévő szirmok közepére.
5) Zöld színes papírból kivágunk 3 db. levél formát, melyekre az alsó csücsöknél összecsippentve hajtásvonalat élezünk. (Lásd a rajzot!)
6) A virág közepére megfelelő méretű, fekete papírkört vágunk, amelyre arany színű lakkfilccel "virágporokat" rajzolunk.
7) Ragasztással felhelyezzük a virágra a középrészt és a leveleket. Kész is a dobozka, melyet apró ajándékokkal tölthetünk meg.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 65
Heti: 178
Havi: 199
Össz.: 447 253
Oldal: Anyáknapi ajándék ötletek
Arcfestés mindenkinek! A gyermekekért vagyunk és nélkülük mi sem léteznénk! - © 2008 - 2019 - arcfestesmindenkinek.hupont.hu